Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با رد برخی اظهارات مبنی بر وجود ۵۰ هزار واحد صنفی در استان سمنان گفت: ۳۲ هزار واحد صنفی دارای مجوز در استان سمنان فعال‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی تشنه دل در جمع خبرنگاران در سمنان اظهار داشت: تعداد واحدهای صنفی دارای مجوز در استان سمنان به نسبت جمعیت این استان در مقایسه با آمار کشوری واحدهای صنفی به نسبت جمعیت بسیار بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برخی اظهارات درباره فعالیت 50 هزار واحد صنفی در استان سمنان را ناشی از تحلیل‌های شخصی اعلام کنندگان این آمار دانست و خاطرنشان کرد: البته تعداد این همین واحدهای صنفی در استان سمنان نیز به نسبت میانگین کشوری بسیار بالاتر است.

بر اساس آمار رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان و با توجه به جمعیت 702 هزار نفری این استان در سرشماری نفوس و مسکن سال 1395، به ازای هر 22 شهروند استان سمنان یک واحد صنفی دارای پروانه فعالیت می‌کند.

آمار ارائه شده از سوی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در این باره کمی قابل تأمل بود؛ چراکه تشنه دل بدون محاسبه تعداد جمعیت استان سمنان مدعی است که به ازای هر 30 شهروند استان سمنان یک واحد صنفی وجود دارد. آماری که در کشور به ازای هر 50 نفر است.

تشنه دل با بیان اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره جدید عمده تمرکز خود را روی ساختارها و اصلاح آن قرار داده است؛ از افزایش بازرسی‌ها و نشدید نظارت‌ها بر اصناف استان سمنان پس از اجرای طرح یارانه‌ای دولت خبر داد و گفت: از بیست و هفتم اردیبهشت ماه امسال تا پایان خردادماه، بیش از هفت هزار بازرسی از واحدهای صنفی استان سمنان با تشکیل تعداد 700 پرونده انجام شده است؛ درحالی که مجموع آمار بازرسی از اصناف در سال گذشته 12 هزار و 560 مورد بوده است.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت بازار گفت: نمی توان تولید را بدون بازار مدیریت کرد و در این راستا دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت نقش‌آفرینی می‌کنند تا سر و سامانی به بازار داده شود.

سامانه جامع تجارت و ماجرای روغن‌هایی که از دل کشور به سوی خارج مرزها هدایت می‌شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با تأکید بر اینکه سروسامان دادن به بازار تنها از طریق افزایش نظارت ممکن نیست تصریح کرد: باید بسترهای لازم برای این مهم فراهم شود و اصلی‌ترین بستر سامانه جامع تجارت است. امروز هر فعال اقتصادی اعم از تولیدکننده، توزیع‌کننده و دیگر عوامل تولید باید در این بستر ورود کنند.

تشنه دل با اشاره به اهمیت توسعه سامانه جامع تجارت گفت: این سامانه به تجربه با تدریج در استان سمنان در حال اجراست و اهمیت آن به نحوی است که به طور مثال در قضیه روغن از طریق این سامانه مشخص شد که روغن از استان‌های مرکزی به سمت مرزها خارج می‌شد و از این طریق مدیریت شد.

توسعه و نوسازی واحدهای صنفی در شعاع 120 کیلومتری تهران بلامانع استواحدهای صنفی در "بازار روز" اردستان شناسنامه‌دار می‌شوندافزایش واحدهای صنفی در استان سمنان سبب هدرفت منابع می‌شود

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که اطلاعات عوامل تولید و توزیع در کشور شفاف و قابل انتقال نباشد؛ نمی‌شود معیشت مردم و اقتصاد را مدیریت کرد.

انتهای پیام/363/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت کالاهای اساسی اقتصاد قوی قیمت کالاهای اساسی اقتصاد قوی معدن و تجارت استان سمنان صنفی در استان سمنان واحدهای صنفی سازمان صنعت واحد صنفی تشنه دل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی

عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم تلاش همگانی برای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی برای امسال تمهید شده که احیای واحد‌های راکد از جمله مهمترین آنها بوده و در این راستا از ظرفیت تسهیلات بانکی بیش از پیش بهره خواهیم برد.

وی افزود: سیستم بانکی تحرک اصلی تحقق این مهم بوده و لازم است بخشی از تسهیلات بانک‌ها برای احیای واحد‌های راکد متمرکز شود.

سرتیپی اضافه کرد: احیای واحد‌های راکد از جمله برنامه‌های مستمر صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی طبق منویات دولت سیزدهم به شمار می‌رود و امسال نیز با قدرت این امر را دنبال می‌کنیم.

وی بر جذب سرمایه‌گذار در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و ادامه داد: این امر از مهمترین مباحثی است که در تحقق شعار سال نقش بسزایی دارد و باید اهتمام ویژه‌ای بر آن داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ملاک تایید ثبت سفارش واحد‌های تولیدی، پیش‌بینی آمار تولید واحد‌ها و درج آنها در سامانه جامع تجارت است، اظهار کرد: اولویت تخصیص ارز برای واحد‌هایی است که محصولات تولیدی آنان صادرات محور باشد.

سرتیپی گفت: زمین در شهرک‌های صنعتی باید به سرمایه‌گذاران واقعی تعلق گیرد و پایش مستمر شود.

وی بر تقویت کلینیک عارضه یابی صنایع در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و افزود: این امر برای احصای صحیح مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی و ارائه راهکار‌های عملی برای رفع موانع تولید واحد‌ها مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • پلمب ۴۸ واحد صنفی متخلف در مرند
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود