Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:35:28 GMT

۳۹ معدن استان همدان به دلیل رکود بازار تعطیل است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۲۶۳۹

۳۹ معدن استان همدان به دلیل رکود بازار تعطیل است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی فرزاد عصر سه شنبه در جلسه شورای معادن استان همدان با بیان اینکه تعداد ۱۰ معدن استان که به دلیل عدم فعالیت سال‌های متمادی بلاتکلیف رها شده اند، امروز تعیین تکلیف شدند؛ اظهار کرد: از این معادن، تعداد هشت مورد به دلیل اتمام زمان پروانه بهره برداری و فعالیت مورد انتزاع قرار گرفت و دو معدن نیز به دلیل عدم فعالیت، پروانه فعالیت آنها سلب و اجازه بهره برداری از آنها گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: یک معدن نیز برای بهره برداری با رعایت شرایط ایمنی و استاندارد طبق بحث‌های امکان سنجی سازمان صمت همدان می‌تواند فعالیت داشته باشد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه یکی از معادن در محدوده شهری فعالیت داشت و تا چند سال آینده نیز اجازه بهره برداری داشت؛ گفت: در این زمینه اجازه داده شد تا این معدن نیز با رعایت ضوابط و شرایط و ایمن سازی محیط فعالیت خود را ادامه دهد.

قاسمی فرزاد به وضعیت معادن استان همدان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر، تعداد ۳۹ معدن ما به دلیل رکود بازار تعطیل است که امیدواریم که با ساخت و سازهایی که در حوزه مسکن انجام می‌شود، این معادن نیز به چرخه فعالیت بازگردند.

این مسئول تصریح کرد: ۲۰ معدن نیز در استان همدان دارای مشکلات اداری و قضائی و تعداد ۱۸ معدن نیز با اتمام مهلت پروانه بهره برداری روبرو هستند که باید پروانه بهره برداری خود را تمدید کنند.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه تعداد ۶ معدن نیز سلب صلاحیت شده اند، اضافه کرد: بررسی و تعیین تکلیف معادنی که سلب مسئولیت شده اند، ضروری است.

وی به فعالیت غیرمجاز برخی معادن در استان همدان نیز اشاره کرد و گفت: باید جلوی فعالیت غیرمجاز این معادن در اسرع وقت گرفته و مانع تخریب محیط زیست شویم.

استاندار همدان در این راستا از محدوده معدنی سیلیس بالای سد اکباتان سخن گفت و افزود: در این راستا نیز باید از برداشت‌های غیرمجاز جلوگیری و تعاونی ای متشکل از اهالی روستا ایجاد تا بتوان جلسات را پیش برد.

این مسئول با تصریح بر اینکه این جلسات باید با حضور بهره بردار، مسئولین مربوطه اداره محیط زیست، شرکت آب منطقه‌ای و سازمان صمت همدان هم چنین نماینده‌ای از استانداری همدان به انجام برسد، خاطرنشان کرد: باید طرحی برای جنگلکاری این محدوده، نحوه بهره برداری از این معدن و با توجه به وضعیت منابع آبی سد اکباتان ترتیب داده شود.

صدور پروانه‌های بهره برداری از معادن سه تا ۵ سال شود

استاندار همدان با بیان اینکه طولانی بودن عمر پروانه معادن و بالا بودن مهلت آنها مشکلات و مباحثی را ایجاد کرده است، عنوان کرد: یکی از مشکلات این است که افراد پس از چند سال بهره برداری، آن را به افراد دیگری واگذار می‌کنند.

وی با تصریح بر اینکه گاه، طولانی بودن پروانه بهره برداری و فعالیت باعث تضییع حق و حقوق دولتی شده است، اظهار کرد: نمی‌توان از حال، برای ۱۵ سال دیگر تصمیم گرفت، بدین سبب باید حداکثر مهلت پروانه‌های بهره برداری از معادن را سه سال در نظر گرفت.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه پس از سه سال مجدد حق و حقوق دولتی در این عرصه باید مورد بررسی قرار گیرد، ادامه داد: طولانی بودن پروانه‌های فعالیت موجب شده که بهره برداران برداشت‌ها را انجام دهند اما حق و حقوق دولتی را سال‌ها بعد و با قیمت چندین سال پیش پرداخت کنند.

استاندار همدان در پایان خاطرنشان کرد: باید در صدور پروانه‌ها این مهلت‌های طولانی حذف و حداکثر سه سال تا ۵ سال در این زمینه مدنظر قرار گیرد.

کد خبر 5431150

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا قاسمی فرزاد استانداری همدان معادن ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا بارش برف تبریز واکسن کرونا بارش باران عکس استانها گرگان شیراز اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز پروانه بهره برداری استاندار همدان بهره برداری قاسمی فرزاد استان همدان معدن نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش معادن شهرستان تفت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مهدی زارع خورمیزی، گفت: کارشناسان به صورت منظم کلیه معادن موجود درحوزه شهرستان را پایش کرده و در صورت عدم رعایت الزامات زیست محیطی اخطار‌های لازم به متولیان معادن ارائه می‌دهند. 
مهدی زارع خورمیزی افزود: فعالیت تمامی معدن فعال به صورت منظم توسط کارشناسان محیط زیست رصد می‌شود. 
وی با بیان اینکه فعالیت‌های معدنی یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست است، ادامه داد: متولیان معادن به منظور کاهش تبعات فعالیت معدنی خود باید الزامات زیست محیطی را رعایت کنند تا از تهدیدات و تخریب بیش از حد طبیعت جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود