Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان سنندج - ژیلا یزدانی از انجام هشت هزار و ۸۶۳ مورد بازرسی در سطح بازار استان در راستای اجرای طرح طا‌ها خبرداد و گفت: به موجب ماده ۱۹ قانون طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد، کارشناسان سازمان ملی استاندارد مجاز هستند به مراکز تولید، بسته‌بندی، تمرکز، عرضه و فروش کالا‌ها و یا خدمات مشمول استاندارد اجباری وارد شوند و به بازرسی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل استاندارد کردستان گفت: در همین راستا از ابتدای سال جاری هشت هزار و ۸۳۹ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی استان و یک هزار و۴۷۱ بازرسی فنی از واحد‌های تولیدی، خدماتی و آزمایشگاهی و آسانسور و شهربازی انجام شد.

به گفته او: به موجب همین ماده کارشناسان مجاز به نمونه‌برداری از محصولات بازرسی شده هستند که طی این مدت یک هزار و ۳۱۷ نمونه واحد تولیدی و ۲۲۲ نمونه طرح طا‌ها آزمون شد.

یزدانی گفت : تولیدکنندگان و عرضه کنندگان اقلامی که اجرای استاندارد آن‌ها به موجب قانون اجباری اعلام می‌شود، موظف هستند محصولات خود را منطبق با استاندارد ملی ذیربط تولید و عرضه کنند و همچنین برای محصولی که با رعایت استاندارد ملی تولید مربوط اجباری نباشد، پس از کسب مجوز از سازمان ملی استاندارد ایران می‌توانند از علامت استاندارد تشویقی استفاده نمایند، در همین راستا در ۱۰ ماه گذشته تعداد ۹۹ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی صادر شد.

مدیرکل استاندارد استان کردستان  با بیان اینکه از ابتدای سال تا پایان دی ماه سال جاری تعداد ۶۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد تمدید و ۳۴ پروانه ابطال شده است، گفت: واگذاری پروانه کاربرد علامت استاندارد به فرآورده واحد‌های تولیدی، منوط به دارا بودن پروانه معتبر برای تولید، ثبت نام و علامت تجارتی شرکت، مناسب بودن روش و امکانات تولیدی و دارا بودن مدیر کنترل کیفیت تمام وقت با مدرک تحصیلی مرتبط طبق ضوابط استاندارد است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندارد بازرسی کردستان علامت استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخص الائمه پیش از ظهر سه‌شنبه در جشنواره امتنان استان مرکزی اظهار کرد: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری، تولید کلید حل بسیاری از مشکلات از جمله معیشت، اشتغال و بیکاری است که باید تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بکارگیری شود.

وی افزود: مرکزی استانی کارگری است و بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان از این قشر زحمتکش است و حداقل ۶۵۰ هزار نفر در استان مرتبط با بخش کارگری هستند که این مهم، حساسیت استان را ویژه می کند.

استاندار مرکزی با اشاره به حوادث تلخ کارگری در سنوات گذشته تاکید کرد: وضعیت استان در حوزه کار و تولید، اکنون در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد و نرخ بیکاری در این استان کاهش و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص الائمه بیان کرد: در برخی شهرستان های مرکزی، مشکل بیکاری قابل توجه بود اما اکنون با مشکل کمبود نیروی کار مواجه هستند.

یک هزار واحد مسکونی در حال ساخت است

وی تولید را جر لاینفک نظام کارگری برشمرد و افزود: تلاش دولت سیزدهم در کشور و استان بر این بوده که نامگذاری سال های اخیر در حوزه تولید را به عنوان فرمان رهبری به شایستگی پیاده کند که توفیقات خوبی نیز در استان رقم خورده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: در بخش دولتی تلاش شده نسبت به بررسی مسائل کارگری و واحدهای دارای حقوق معوق بررسی لازم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه پارسال نسبت به سالهای ماقبل، واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش داشته است، گفت: در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی و گمرک در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

استاندار مرکزی با اشاره به احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل افزود: سال ۱۴۰۱ حدود ۲۲۳ واحد تولیدی و سال گذشته نیز ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به ۲ هزار نفر به مدار تولید برگشتند و اکنون مشکل خاصی در این راستا وجود ندارد.

مخلص الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود یک هزار واحد مسکونی در حال ساخت است در حالیکه در مسکن مهر در اراک ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شده بود که این اقدامات نیامند نیروی کار است که متاسفانه نیروی کار به ویژه نیروی متخصص وجود ندارد و این مهم سبب چالش شده است.

وی همچنین بر توجه به مباحث فرهنگی از جمله مباحث ورزشی در حوزه کارگری نیز تاکید کرد.

کد خبر 6093032

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۲ مورد وسیله بازی در شهربازی‌های اردبیل
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • پلمب ۸ واحد مشاور املاک غیرمجاز در پردیس و بومهن + فیلم
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد