Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@10:01:53 GMT

عرضه گوشت شترمرغ مریض در بازار یزد تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۸۱۲۰

عرضه گوشت شترمرغ مریض در بازار یزد تکذیب شد

مهدی غیب‌اللهی، معاونت بهبود تولیدات دامی در این خصوص به خبرنگار فارس، اظهار کرد: اظهار نظر مطرح شده در این خبر کذب مبنی بر استفاده از پس مانده های روغن سرخ کردنی رستوران ها در پرورش شترمرغ کاملاً ناآگاهانه و غیرکارشناسی است.

وی افزود: پس مانده روغن‌های سرخ کردنی تاثیر منفی بر رشد و ضریب تبدیل طیور از جمله شترمرغ دارد و باعث مشکات گوارشی نیکروتیک اینتروتیس و حتی باعث افزایش تلفات می شود و کلیه پرورش دهندگان به این موضوع واقفند و از این روغن ها استفاده نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیبت الهی گفت: روغن های مورد استفاده در صنعت طیور در کارخانجات دارای مجوز پروانه بهره برداری و بهداشتی از مراجع ذی صلاح می باشد و در مراکز تحت نظر سازمان دامپزشکی به فروش می رسد.

معاون سازمان جهادکشاورزی یزد در مورد صدور مجوز برای طیور و شترمرغ تصریح کرد: سیاست‌های برنامه‌ریزی تولید ابلاغی که هر ساله از طرف وزارت جهاد کشاورزی  اعلام می شود، عمل می‌کند و حال حاضر هیچ منع برای صدور مجوز برای شترمرغ وجود ندارد. لازم به ذکر است که برای صدور مجوز یک سری ضوابط وجود دارد که برای کلیه متقاضیان پرورش شترمرغ که محل ساخت پیشنهادی آنها ضوابط نظام دامپروری را داشته باشد، پس از اخذ استعلامات لازم را از آب منطقه ای، برق منطقه ای، اداره کل محیط زیست و سازمان میراث فرهنگی مجوز پروانه تاسیس صادر می شود.

وی خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای  که براساس شرایط فوق ساخته شود می توانند مجوز پروانه بهره داری و بهداشتی اخذ نمایند و سپس از خدماتی که دولت ارائه می کند بهره مند شود. واحدهای فاقد پروانه بهره برداری بعنوان واحد غیر مجاز تلقی می شود و ارائه خدمت به چنین واحدهای غیر قانونی است. سازمان جهاد کشاورزی در طی مدت تخصیص ارز ترجیحی به نهاده های دام و طیور، سهم تخصیصی برای همه واحدهای طیور از جمله سایر ماکیان را به عدالت توزیع نموده است. تا به امروز، تولیدات واحدهای پرورش سایر ماکیان بر اساس نسبت دریافت خوراک یارانه ای قیمت گذاری شده است و به قیمت خوبی تولیدات شان به فروش می رسد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز شترمرغ استان یزد جهادکشاورزی تکذیب غیب الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل