Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-02@07:22:43 GMT

سرخیو آگوئرو؛ پروانه ای که بال زد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۲۲۴۰

سرخیو آگوئرو؛ پروانه ای که بال زد

غروب خورشید خبر از طلوع فردا می دهد و نقطه ی پایان هر جمله شروع جمله بعدی را. پایان فصل فوتبالی هم نویدبخش باز شدن پنجره ای است که شاید برای بعضی از هواداران جذاب تر و هیجان انگیزتر از خود فصل باشد، پنجره ی نقل و انتقالات تابستانی.

تا چند هفته دیگر روزهای شلوغ دوره گردی مدیران تیم ها و ایجنت های بازیکنان فوتبال آغاز می شود، تا برای موکلانشان بهترین انتخاب و برای خودشان پرسودترین قرارداد ها را منعقد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبالی که باشی از این تابستان های پر از شایعه و شگفتی کم ندیده ای و می توانی حدس بزنی چه روزهایی در پیش است. اما داستان این فصل نقل و انتقالات کمی متفاوت است. پاندمی کرونا ترمز شیب تند صعودی قیمت ها را کشید و کار را به جایی رساند که تیم های بزرگ هم به دردسر افتادند و برای مثبت نگه داشتن تراز مالی شان مجبور به هر کاری شدند، از مذاکره با بازیکنان تیم برای کم کردن دستمزدهایشان تا تعدیل نیروهای خدماتی باشگاه و حتی فروش برخی از بازیکنان آینده دار.

علی القاعده و در نبود سرمایه های لازم، بازار نقل و انتقالات و جابجایی بازیکنان باید دستخوش رکود و سکون می شد. از سوی دیگر زمان نوسازی خیلی از باشگاه های بزرگ فرا رسیده و هم برای جوان کردن ترکیب پا به سن گذاشته شان و هم جذب ستاره های نوظهور و آینده ی صنعت فوتبال مثل ام باپه و هالند باید دست به اقداماتی می زدند. در کنار این موارد، خبر عدم توافق مسی برای تمدید قراردادی که در ژوئن به پایان می رسد و نارضایتی رونالدو از وضعیتش در تورین مانند فوتی است که به خاکستر نیمه جان نقل و انتقالات دمیده می شود. مدیران باشگاه های بزرگ، حال صیادانی را دارند که در کنار ساحل طوفانی نظاره گر شنای ماهی های بسیار بزرگ و وسوسه کننده در مقابل دیدگانشان هستند و از ترس خطرناک بودن دریا، ریسک به آب زدن را نمی پذیرند. بازیکنان هم که شرایط آینده ی بازار را نا امید کننده می بینند برای حضور در تیم های بزرگ تر حاضر به تمدید قراردادهای فعلیشان نیستند تا حداقل با کم کردن ارزششان در مارکت و فشار به تیم فعلیشان بتوانند تجربه ی بازی در ترکیب تیم های قدرتمندتر را به کارنامه ورزشیشان اضافه کنند.

نیمار و ام باپه راه سرکشی را برگزیدند و قصد تمدید قراردادشان را ندارند. هالند که فکر می کرد می تواند یک فصل دیگر را در دورتموند بماند تا با فعال شدن بند فسخ قراردادش، کار  تیم بعدیش آسان تر شود، حالا با نرسیدن احتمالی زنبور ها به لیگ قهرمانان 22-2021 و البته بازار آشفته ی پیش رو، مینو رایولا را راهی سفرهای دوره ای کرده تا اغوا کننده ترین پروژه را برای خودش انتخاب کند. هری کین پالس های مثبتی برای جدا شدن از تاتنهام به تیم های علاقه مند به جذبش می فرستد و میلیک، کاوانی و دیپای آماده ی تجربه های جدید هستند. همه ی این نام ها مهاجمان قدرتمند و بزرگ دنیای فوتبال هستند و اینکه چرا تمرکز در این پنجره نقل و انتقالاتی بیشتر بر روی پست شماره 9 است، دلایل محکمی دارد.

حقیقت تلخ این است که برند و ستاره سازی در میان مردانی که گل می زنند بسیار راحت تر از بازیکنانی است که با یک تکل خشن جلوی بازیکن حریف و یا توپ را می گیرند. اما فارغ از این، پتانسیل های نقل و انتقالاتی موجود در بازار این فصل هم حول محور مهاجمین می چرخد، پتانسیل هایی که بالفعل کردن هر کدامشان می توانست بمب نقل و انتقالاتی یک مدیر موفق باشد تا رزومه کاری اش را پربارتر کند و تا پایان عمر، خاطرات این خرید را برای رسانه ها بازگو کند. با همه ی اینها اما، مشکلات مالی نشات گرفته از دو سال دست و پنجه نرم کردن با کرونا بازار را در سکونی توام با احتیاط فرو برده بود و مدیران کارکشته، مانند شطرنج بازانی قهار، به کمین نشسته بودند تا حرکت رقبایشان را ببینند و تا جایی که می شود با صبوری کردن، باعث رقابتی بیهوده نشوند که نتیجه اش فقط بالا رفتن قیمت بازیکن مورد نظرشان است. اما بر خلاف انتظار همه، حرکت اول از سوی یک مدیر یا ایجنت صورت نگرفت، بلکه یک بازیکن بازار را به تکاپو انداخت، سرخیو آگوئرو.

لیونل مسی و سرخیو آگوئرو

اسطوره ی تاریخ ساز "منچستر سیتی نوین" با اعلام اینکه در پایان قراردادش در این تابستان، بعد از 10 سال از سیتی جدا می شود، تحرک و آشفتگی را به بازار برگرداند. وسوسه ی جذب او از یک طرف، و تلاش گواردیولا و مدیران تیم برای پر کردن جای خالی او از طرف دیگر، موجب جابجایی هایی می شود که بی گمان تابستان 2021 را فراموش نشدنی خواهد کرد. پپ در مصاحبه ای بعد از خبر جدایی سرخیو آگوئرو، احتمال نخریدن هیچ بازیکنی را برای جایگزینی او مطرح کرد. این حقیقت که آنها در بیش از دو سوم بازی های این فصل بدون آگرو، که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نبود و با استفاده از سیستم "فالس ناین" به میدان رفتند و از قضا نتایج خوبی هم کسب کردند،، می تواند دلیلی بر ادعای پپ باشد. اما بعید به نظر می رسد مدیران بلند پرواز گروه سیتی ریسک شروع فصلی بدون شماره  9 تخصصی را به جان بخرند. اهداف آنها نسبتا مشخص است. وقتی شما استرلینگ، ژسوس، سیلوا، محرز، تورس و یا  فودن را در نیمه ی هجومی تیم در اختیار دارید احتمالا ترجیح می دهید با خرید بازیکنی فیزیکی تر مثل هالند، لوکاکو و یا حتی دوان زاپاتا گزینه های بیشتری را به نقشه های حمله تیمتان اضافه کنید.

شاید هم ژائو فلیکس نگاه سران سیتی را به خودش معطوف کرده باشد. آنها در کنار پی اس جی، جزو معدود تیم هایی هستند که تحت هیچ شرایطی کمبود منابع مالی را حس نمی کند و محدودیتی در هزینه برای خرید بازیکن ندارند. حتی در صورتی که مسی تصمیم قطعی به جدایی از بارسا بگیرد، آنها همچون سال گذشته یکی از معدود گزینه های روی میز هستند که توانایی و علاقه برای جذب لئو را خواهند داشت. حضور لاپورتا اما شاید بتواند جلوی بزرگترین جدایی رایگان تاریخ فوتبال را بگیرد، هرچند او هم برای متقاعد کردن لئو به ماندن در کاتالونیا باید تلاش زیادی انجام دهد و ممکن است برای رسیدن به این هدف از روش های متنوعی همچون خرید یک بازیکن قدرتمند، در راستای تقویت تیم برای جلب نظر مسی استفاده کند. خریدی مثل سرخیو آگوئرو که هم هزینه ای ندارد و هم از دوستان نزدیک لئو محسوب می شود و می تواند او را ترغیب به مانند در بارسا کند.

 آگوئرو هم به این انتقال مشتاق است اما سن نسبتا بالای او و گزینه های دیگر موجود در بازار، موانع موجود بر سر راه این اتفاق هستند. کومان همواره از دیپای و واینالدوم به عنوان اهدافش برای تقویت تیم نام برده اما با زمزمه هایی که در روزهای اخیر مبنی بر عدم تمایل مدیران باشگاه کاتالانی برای جذب واینالدوم، که او هم در تابستان آزاد می شود، شنیده می شود، به نظر می رسد لاپورتا و تیمش برای خط حمله هم تفکرات متفاوتی نسبت به سرمربی شان دارند. شاید نگاه آنها به جای آگرو و دیپای بر روی هالند است، گزینه ای بسیار اغوا کننده و البته سخت، یا هدف چند ساله آنها، لائوتارو مارتینز. هر کدام که اتفاق بیفتد مستلزم کم کردن تراکم در خط حمله تیم است و شاید منجر به جدایی گریزمان یا دمبله از تیم شود. دمبله هم جزو بازیکنانی است که قراردادشان رو به اتمام است و اگر درخشش ماه های اخیرش نبود چه بسا فصل بعد را در یونایتد یا یوونتوس سپری می کرد، اما بعد از ثبات نسبی و نمایش های خوبی که در ترکیب تیم از خودش به نمایش گذاشت، نظرها را در میان مدیران باشگاه نسبت به تمدید قراردادش مثبت کرده است. گریزمان اما از حضور متناوب در کناره ها و نوک مثلث هجومی تیم و عدم درخشش به مانند سال های حضورش در اتلتی خسته شده و شاید جذب مهاجمی جدید که جا را برایش تنگ تر می کند او را نسبت به تغییر تیم مصمم تر کند. شاید هم لاپورتا با منحرف کردن اذهان به دنبال جذب دوباره نیمار باشد. بازیکنی که بعد از جدایی از بارسلونا همواره از آرزوی همبازی شدن دوباره با مسی سخن گفته و زیاد هم فرقی نمی کند که این اتفاق در چه تیمی برایش بیفتد. با فرض خروج احتمالی نیمار، نگه داشتن ام باپه هم سخت خواهد شد و فلورنتینو پرز از جمله افرادی است که برای این لحظه در کمین نشسته و تاریخ نشان داده او مدیری نیست که از چنین موقعیت هایی به سادگی بگذرد. از سوی دیگر همواره یک رابطه عاشقانه دوطرفه بین رئال مادرید و ام باپه وجود داشته که حتی با جدایی الگوی فوتبالی کیلیان، یعنی رونالدو، از تیم مادریدی هم خدشه ای به آن وارد نشده است.

کریستیانو رونالدو و کیلیان ام باپه

تصور اینکه لئوناردو و ناصر الخلیفی جدایی همزمان دو ستاره تیمشان را ببینند و کاری نکنند بسیار بسیار بعید است و در صورت احتمال جدایی نیمار و ام باپه شاید چیزی به جز خرید همزمان رونالدو و مسی آنها را راضی نکند. هر چند از ابتدا تا انتهای جمله قبل تخیلی به نظر می رسد و پاریسی ها در کنار تلاش برای حفظ تیم کنونی به تقویت آن با ستاره های جدیدی مثل هالند یا دیبالا فکر می کنند، دیبالایی که وضعیتی نا متعادل در یوونتوس دارد. با وجود اینکه مدیران یوونتوس در هر زمانی از او حمایت کرده اند و همواره از پائولو به عنوان محور تشکیل تیم آینده ی یووه نام برده اند اما عدم درخشش پیش بینی شده، در کنار مصدومیت ها و بی نظمی هایی مثل جنجال مهمانی اخیر او و آرتور ملو در خانه مک کنی، به شایعات جدایی او دامن می زنند و هر بار احتمال جذب ستاره ای برای پیوستن به یوونتوس مطرح می شود، نام پائولو به عنوان بخشی از قرارداد آورده می شود، یک روز برای خرید پوگبا و روز دیگر در تبادل برای جذب گریزمان.

به هر حال واضح است که بعد از لغزش و ضعف این فصل یووه فشار روی آنیلی و پاراتیچی زیاد است و آنها در شرایط فوق العاده سخت مالیشان، باید برای تقویت تیم و تلاش برای راضی کردن هوادارانی که به قهرمانی عادت کرده بودند، تغییراتی را در ترکیبشان انجام دهند و شاید یکی از بین رونالدو یا دیبالا قربانی این تحول شود. اگر تیم مدیریتی یووه مجاب به پایان دادن به همکاری با رونالدو و ذخیره ی حقوق نجومی او شوند، بتوانند با چرخش و گذر از روی گزینه هایی مثل میلیک، مویزه کین، ژکو و ژیرو، بازیکنان بهتری مثل سرخیو آگوئرو را هدف قرار دهند و رونالدو هم به خواسته ی قلبی اش یعنی حضور دوباره در رئال مادرید برسد. هرچند پرز که در تلاش است از شر حقوق های بالایی مثل هزینه های گرت بیل خلاص شود، بعید است به جذب رونالدو تن دهد و مطمئنا خرید های رویایی او ام باپه، هالند و صلاح هستند. او در رئال مادرید تمرکزش را بر روی ساخت تیم کهکشانی دیگری با حضور توامان هالند و ام باپه گذاشته و با داشتن بنزما شاید تلاش چندانی برای آگرو نکند. هرچند که هرگز نمی توان پرز را به سادگی پیش بینی کرد اما این گزینه ها به قدری جذابیت دارند که حتی ممکن است برای به خدمت گرفتن آنها حاضر به چشم پوشی از جوانانی مثل آسنسیو یا وینیسیوس شود.

نیمار و ارلینگ هالند

محمد صلاح هم بعد از سقوط عجیب لیورپول در این فصل و داشتن رقیبی جوان و قدرتمند مثل ژوتا پالس هایی مبنی بر جدایی برای تیم های دیگر می فرستد و بدش نمی آید بعد از حضور در چلسی و رم، حضور در اسپانیا را هم تجربه کند. لیورپول هم با پول به دست آمده از فروش صلاح ضعف های آشکار شده تیم را ترمیم کند تا هوادارانش دیگر شاهد باخت هایی مثل باخت به رقیب سنتی و همیشگی شان، منچستر یونایتد، در اف ای کاپ نباشند. یونایتدی که روزهای خوبی را سپری می کند و با تنها با یک خرید بسیار موفق به نام برونو فرناندز توانسته تا این اندازه تیمش را متحول کند، حالا تصور کنید به جای گرینوود ، مهاجم زهر دارتری مثل هری کین یا ایکاردی از طرف فرناندز تغذیه شوند. مسلما تیم سولسشر برای رقابتهای لیگ قهرمانان فصل آینده به مهاجمان با تجربه تری احتیاج دارد و جذب هری کین می تواند رویایی باشد. اگرچه جدایی او از تاتنهام پروسه ای پیچیده است و دنیل لوی به راحتی اجازه ی جدایی ستاره تیمش را نمی دهد. در این میان موقعیتی ممتاز و ناگهانی ممکن است چلسی و آرسنال را هم، با وجود اینکه مهاجمان مورد نظرشان را در اختیار دارند، وارد بازی کند و در نهایت با ادامه ی این چرخه تیم های متوسط هم درگیر ماجرا شوند. تنها تیم آسوده خاطر در این تندباد حادثه ها بایرن مونیخ است، قهرمان اروپا که با داشتن لواندوفسکی و گنابری لزومی به تحول نمی بیند و از طرف دیگر اجازه جدایی آنها را هم به هیچ قیمتی نخواهد داد.

زمانی که سرخیو آگوئرو در تنهایی اش، به جدایی از سیتی فکر می کرد تصورش را هم نمی کرد که این تصمیم ساده و  شخصی می تواند چه هرج و مرج عظیمی ایجاد کند. طبق نظریه اثر پروانه ای ادوارد لورنتس تغییری کوچک مانند بال زدن یک پروانه در یک سیستم آشوب‌ناک، می‌تواند باعث تغییرات شدید در مکانی دیگر در آینده شود. حالا، پروانه بال زده، و آشفتگی ایجاد شده است و فقط زمان می تواند مشخص کند بزرگی این بی نظمی چقدر خواهد بود. پس راحت به صندلی هایتان تکیه بزنید و از این هیجان لذت ببیرید و امیدوار باشید مدیران تیم مورد علاقه تان هوشمندانه ترین انتخاب ها را بکنند. بیایید ببینیم آیا بال زدن پروانه ای در منچستر می تواند باعث ایجاد تندباد در غرب اروپا شود؟

اخبار داغ 

مهدی طارمی جایزه بهترین مهاجم لیگ پرتغال را دریافت کرد محمود فکری: اجازه ندادند در استقلال کار کنیم / نفت مسجدسلیمان شرایط خوبی دارد فیلم لحظه دستگیری مهدی گاوزن در اتوبان قم + عکس ۲ بازیگری که در حق علی انصاریان نامردی کردند / سام درخشانی گفت خوشحالی های معنا دار وینیسیوس در دیدار با لیورپول امضا گرفتن کمک داور بازی منچسترسیتی - دورتموند از ارلینگ هالند / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: نقل و انتقالات سرخیو آگوئرو ام باپه گزینه ها ی بازی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان

   به گزارش  خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، با توجه به غیبت‌های غیرمجاز و پیاپی"علی عدنان" بازیکن عراقی، با نظر محرم نویدکیا سرمربی مس رفسنجان، این مدافع از این تیم کنار گذاشته شد و در اختیار باشگاه قرار گرفت.

بر این اساس باشگاه مس رفسنجان با کسر مبلغ باقی‌مانده قرارداد و امضای توافقنامه فسخ دوجانبه، به همکاری با بازیکن عراقی پایان داد.

وی سابقه بازی در تیم‌های اودینزه، روبین کازان و آتالانتا را در کارنامه خود دارد.

"علی عدنان" بازیکن عراقی در این فصل، ۱۶ بار برای مس‌رفسنجان بازی کرد.

 

دیگر خبرها

  • اشاره فرناندز به احتمال جدایی‌اش از منچستریونایتد
  • چه جوری یک هفته‌ای پروانه کسب‌وکار بگیریم؟
  • پروانه با الگوی منحصر به فرد را پیدا کنید (معمای تصویری)
  • جدایی ستاره کوبایی - لهستانی از پروجا ایتالیا
  • برتری 4-0 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا با بریس سرخیو راموس و کریستیانو رونالدو (2014/4/29) / فیلم
  • انریکه بود که جلوی آشوب امباپه را گرفت
  • ستاره بارسلونا: به جدایی فکر نمی‌کنم
  • لواندوفسکی: تا زمانی که از نظر جسمانی آماده باشم، به جدایی از بارسلونا فکر نمی‌کنم
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • راموس گوش ستاره سابق رئال را کشید!